3 retters menu til 149,- pr. couvert

Forretter

  • Muslingeskal med høns i asparges, tomat og agurk
  • Hønsesalat på ananasring servers med flutes
  • Kyllingecocktail med karry dressing og flutes
  • Vandbakkelse med fyld, f.eks. krabbe, hønse eller rejesalat
  • Marineret kyllingebryst, anrette på salat med karry dressing og flutes
  • 2 tarteletter med høns i asparges, tomat og agurk
  • Tunmousse med krydderurtedressing og flutes
  • Warps pandekage med skinke og
    flødeost flot anrettet på salat med piment dressing og flutes.
  • Skinke roulade på frisk salat med grønne asparges, krydder urtedressing og flute.

Hovedretter

  • Svinekam stegt som vildt med bønner, gulerødder, hvidekartofler, waldorfsalat, vildtsauce, surt og sødt
  • Flæskesteg med rødkål, asier, brunede kartofler, hvide kartofler, fransk kartofler og sauce
  • Hamburgerryg med 3 slags grønsager, aspargessauce og hvide kartofler
  • Svinekotelet med 3 slags grønsager, hvide kartofler og skysauce
  • Svinemørbrad i butterdej med flødestuvet champignon, salatmix, dressing og hvide kartofler
  • Gammeldags oksesteg med bønner,gulerødder, waldorfsalat, surt og sødt,
    hvide kartofler og sauce
  • Kalvesteg med, bønner, gulerødder, waldorfsalat, surt og sødt, hvide kartofler og skysauce
  • Dyresteg med bønner, gulerødder, waldorfsalat, hvide kartofler og vildt sauce
  • Sprængt nakkesteg med lys sauce, hvide kartofler og 3 slags grønsager
  • Husar steg med 3 slags grønsager, hvide kartofler, asier samt sauce
  • Oksebryst med 3 slags grønsager, hvide kartofler, asier, peberrods sovs og butterdejs snitte

 

 

 

Dessert

  • Islagkager fra Vebbestrup
  • Frugtsalat med fløde
  • Is, pære og chokoladesauce
  • Citronfromage pyntet med flødeskum
  • Appelsin fromage pyntet med flødeskum
  • Karmel fromage pyntet med flødeskum
  • Fløderand med frugt
  • Fløderand med jordbær sovs
  • Trifli f.eks. sveske eller jordbær
  • Kvarkfromage på kagebund med frugtsauce
  • Chokoladeskål fyldt med mandarin fromage. Dertil en hjemmelavet frugtsovs
  • Hjemmelavet is. Fløde og bær kommer med til pynt
  • Hjemmelavet roulade med flødeskum pyntet med bær
  • Pandekage med vanilje is og jordbær syltetøj
  • Dessertbord med 15 forskellige desserter. + 40 kr pr cou. Min 20 personer
  • Forskellige oste med druer og kiks

Frit valg 3 retter.....................................149 kr. pr. cou.

Det er selvfølgeligt muligt at komme med egne opskrifter og ønsker.