3 retters menu til 169,- pr. couvert

Forretter

  • Kogt og stegt fisk i skal med hollandaise sauce, rejer,asparges, champignon
  • Fiskefad kogt torsk, rejer og asparges. Dressing og flutes
  • Rejecocktail med dressing og flutes
  • Røget eller gravet laks på salat med rejer, asparges, dressing og flutes
  • Røget ørred på frisk salat pyntet med rejer, grøn asparges ½ æg flutes og stuvet spinat
  • Røget hellefisk på frisk salat pyntet med rejer, asparges, dressing og flutes
  • Dampet laks på frisk salat, pyntet med rejer, grøn asparges, ½ æg, dressing og flutes
  • Fiske pate på frisk salat pyntet med rejer, krydderurte dressing og flutes.
  • Lakseroulade med rejer på bund af
    salat. Flot pyntet, dertil serveres der krydder urtedressing og flutes.
  • Warps pandekage med røget laks på frisk salat med flutes og krydderurter
    dressing.

Hovedretter

  • Oksetyndsteg med rødvinssauce, ristet svampe, 3 slags grønsager og kartofler
  • Kalvefilet med krydder kartofler, fyldt tomat, 3 slags grønsager, hvide kartofler
    og sky sauce
  • Lammekølle fyldt med persille og hvidløg, serveres med kartofler, lammesauce og 3 slags grønsager
  • Indbagt oksemørbrad med grønsagsterrin, kartofler,3 slags grønsager og skysauce
  • Kronhjorte kølle med 3 slags grønsager, små stegte kartofler, vildt sauce, hvide kartofler
  • Kalvemørbrad med 3 slags grønsager, små krydder kartofler, hvide kartofler og bearnaise sovs
  • Okse coulotte med salatmix, broccolisalat, små krydder kartofler, paprikasauce
 

Dessert

  • Islagkager fra Vebbestrup
  • Frugtsalat med fløde
  • Is, pære og chokoladesauce
  • Citronfromage pyntet med flødeskum
  • Appelsin fromage pyntet med flødeskum
  • Karmel fromage pyntet med flødeskum
  • Fløderand med frugt
  • Fløderand med jordbær sovs
  • Trifli f.eks. sveske eller jordbær
  • Kvarkfromage på kagebund med frugtsauce
  • Chokoladeskål fyldt med mandarin fromage. Dertil en hjemmelavet frugtsovs
  • Hjemmelavet is. Fløde og bær kommer med til pynt
  • Hjemmelavet roulade med flødeskum pyntet med bær
  • Pandekage med vanilje is og jordbær syltetøj
  • Dessertbord med 15 forskellige desserter. + 40 kr pr cou. Min 20 personer
  • Forskellige oste med druer og kiks

Frit valg 3 retter............................................................................ 169 kr. pr. cou.

Det er selvfølgeligt muligt at komme med egne opskrifter og ønsker.

Udskriv siden