Oktober

Maden kan afbestilles eller ekstra bestilles dagen før inden kl. 15.00.

Ønsker du ikke dagens menu, ring og vi laver noget andet til dig.

Hovedret 53.00 kr. Biret 13,00 kr.
Lille hovedret 47.00 kr.
Dato oktober HOVED RET BIRET
1 Søndag hamburgerryg med grønsager æblekage
2 Mandag millionbøf med kartofler ribsgrød med mælk
3 Tirsdag kyllingebryst med grønsager kringle
4 Onsdag forloren hare med grønsager frugtsalat med creme
5 Torsdag suppe med kød/melboller æbleskiver
6 Fredag frikadeller med grønsager risengrød med kanel
7 Lørdag karbonader med grønsager citronfromage
8 Søndag steg med rødkål muldvarpeskud
9 Mandag sammenkogt af svinekød solbærgrød med mælk
10 Tirsdag sejfilet med persillesovs pandekager
11 Onsdag stegt medister med rødkål abrikoskage
12 Torsdag kødboller i sur/sød sovs ferskner med fløde
13 Fredag kalkun gordon bleu med grønsager hyldebærsuppe
14 Lørdag kotelet med grønsager budding med saftsovs
15 Søndag oksesteg med grønsager nougat fløderand
16 Mandag hønsefrikasse med ærter jordbærgrød med mælk
17 Tirsdag hjerter i flødesovs risengrød med kanel
18 Onsdag forloren and med grønsager pære m/makronfløde
19 Torsdag skinkeschnitzel med grønsager æbleskiver
20 Fredag kylling i karrysovs med grønsager aspargessuppe m/kødboller
21 Lørdag bøf med løg fløderand med saftsovs
22 Søndag steg med rødkål ananasfromage
23 Mandag stegt torskefilet med persillesovs rabarbergrød med mælk
24 Tirsdag kalkunbryst med grønsager spejlæg (dessert)
25 Onsdag stegt medister med grønærter pære m/makronfløde
26 Torsdag frikadeller med grønsager risengrød med kanel
27 Fredag hvidkålssuppe m/kogt flæsk pandekager
28 Lørdag benløse fugle med grønsager jordbærtrifli
29 Søndag kalvesteg frugtsalat med råcreme
30 Mandag oksegullasch skovbærgrød med mælk
31 Tirsdag fiskefilet med remouladesovs æbleskiver