September

Maden kan afbestilles eller ekstra bestilles dagen før inden kl. 15.00.

Ønsker du ikke dagens menu, ring og vi laver noget andet til dig.

Hovedret 53.00 kr. Biret 13,00 kr.
Lille hovedret 47.00 kr.
Dato september HOVED RET BIRET
1 Fredag frikadeller med grønsager pandekager m/syltetøj
2 Lørdag skinke med grønsager fløderand
3 Søndag koteletter med grønsager citronfromage
4 Mandag millionbøf med kartofler kirsebærgrød med mælk
5 Tirsdag kylling med grønsager ferskner med råcreme
6 Onsdag kødboller i karrysovs og kartofler/ris hyldebærsuppe m/æbler
7 Torsdag fiskefilet med persillesovs koldskål
8 Fredag kalkungryde med paprikasovs suppe m/kød-melboller
9 Lørdag oksesteg med grønsager frugtsalat med fløde
10 Søndag steg med rødkål svesketrifli
11 Mandag sammenkogt af svinekød solbærgrød med mælk
12 Tirsdag stegt medister med rødkål æbleskiver
13 Onsdag hjerter i flødesovs aspargessuppe
14 Torsdag varm kartoffelsalat med frikadeller koldskål
15 Fredag kalkunbryst med grønsager pære m/makronfløde
16 Lørdag hamburgerryg med grønsager budding med sovs
17 Søndag bøf med løg æblekage
18 Mandag hønsefrikasse med ærter rabarbergrød med mælk
19 Tirsdag fiskefrikadeller med remouladesovs frugtsalat med fløde
20 Onsdag kylling med grønsager pandekager m/syltetøj
21 Torsdag frikadeller med stuvet hvidkål champignonsuppe
22 Fredag kalvelever med løg blåbærtærte med creme
23 Lørdag benløse fugle appelsinfromage
24 Søndag kalvesteg med grønsager jordbærkage
25 Mandag kalkun gordon bleu med grønsager stikkelsbærgrød med mælk
26 Tirsdag karbonader m/stuvet grønærter æbleskiver
27 Onsdag paneret flæsk med persillesovs muldvarpeskud
28 Torsdag farsbrød med grønsager spejlæg (dessert)
29 Fredag steg med rødkål nougatrand
30 Lørdag oksesteg med grønsager sherryfromage