November

Maden kan afbestilles eller ekstra bestilles dagen før inden kl. 15.00.

Ønsker du ikke dagens menu, ring og vi laver noget andet til dig.

Hovedret 53.00 kr. Biret 13,00 kr.
Lille hovedret 47.00 kr.
Dato november HOVED RET BIRET
1 Onsdag kødboller i sur/sød sovs frugtsalat med fløde
2 Torsdag medister med rødkål pandekager m/syltetøj
3 Fredag fiskefilet med persillesovs risengrød med kanel
4 Lørdag bøf med løg æblekage
5 Søndag steg med rødkål appelsinfromage
6 Mandag sammenkogt af oksekød hyldebærsuppe m/æbler
7 Tirsdag stegt torsk med persillesovs jordbærgrød med mælk
8 Onsdag kalkungryde med paprikasovs krydderkage
9 Torsdag svensk pølseret øllebrød med fløde
10 Fredag andesteg med rødkål ris a la mande
11 Lørdag forloren hare med grønsager citronfromage
12 Søndag oksesteg med grønsager muldvarpeskud
13 Mandag kalkun gordon bleu med grønsager ribsgrød med mælk
14 Tirsdag gule ærter med kogt medister æbleskiver
15 Onsdag varm kartoffelsalat med frikadeller pære m/makronfløde
16 Torsdag kogt kylling i peberrodssovs kage med rabarber
17 Fredag svinehjerter i flødesovs risengrød med kanel
18 Lørdag benløse fugle nougatrand
19 Søndag karbonader med grønsager abrikoskage med fløde
20 Mandag kylling med grønsager stikkelsbærgrød med mælk
21 Tirsdag sammenkogt af svinekød aspargessuppe
22 Onsdag frikadeller med stuvet hvidkål pandekager m/syltetøj
23 Torsdag millionbøf pære m/makronfløde
24 Fredag fiskefrikadeller med grønsager muldvarpeskud
25 Lørdag kalkunschnitzel med grønsager fløderand m/sovs
26 Søndag kalvefrikassé ris a la mande
27 Mandag suppe med kød-/melboller rødgrød med fløde
28 Tirsdag skinke med grønsager spejlæg (dessert)
29 Onsdag farsbrød med grønsager æblekage med fløde
30 Torsdag fiskefilet med persillesovs æbleskiver