Print menu

Buffet

 

Forret

Fiskelagkage med dressing

Røget laks med røræg

Fiskefad – kogt torsk pyntet med rejer og asparges

Tunmusse med krydderurtedressing

Hønsesalat med ananasring

Parmaskinke med asparges

Kyllingebryst med karrydressing

Gravet laks med dilddressing

Tarteletter med høns i asparges (skal selv varme)

Krabbe salat i vandbakkelse

Lakseroulade med urtedressing

Røget ørred med æggestand

Dampet laks med citrondressing

Råmarineret oksekød med soltørret tomat, oliven, ost

Pestobagt hvid fisk med pestodressing

Tarteletter med grønne ærter og skinke (skal selv varme)

Kalkunruller med flødeost. 

 

Alle forretter serveres med
brød og smør.
Forretterne er flot anrettet på fade, klar til og sætte på ta' selv bordet.

Alle hovedretter serveres med ca. 25 skåle med forskellige salater, f.eks. rissalat, pastasalat, oliven, fetaost, brødcoutoner, broccolisalat, reven gulerod og meget meget mere.

Samt 2 slags valgfrie kartofler, f.eks. fløde, små-stegte, bage, hassel, kartoffelsalat, marinere.

Alle stegeretter er varme i termokasser, klar til at skære ud.
Salatbordet er i glasskåle,
klar til at server.

Vælg 4 forretter,
3 hovedretter og
1 dessert

146 kr. pr. couvert

Levering fra 125,00 kr.

Hente retur fra 50,00 kr. ellers skal det leveres tilbage inden 3 dage fra levering.

Betaling kontant ved levering,

hvis ikke andet er aftalt.

Ring/mail hvis du er i tvivl.

 

Hovedret

Oksetyndsteg – medium eller gennemstegt

Farseret kalkunbryst med spinat

Krydderkam (svinekam) med mildt krydderi

Kyllingelår eller -bryst

Lammekølle med persille og hvidløg

Græsk farsbrød med fetaost, soltørrede tomater og oliven (oksefars)

Mørbradbøf med champignonsauce (skal selv varme)

Kalkungryde med bacon og peberfrugt i tomatsauce (skal selv varme)

Glaseret hamburgerryg

Pandekager med fyld

Taco-skaller med krydret oksefyld

Kyllinge hotwings

Rødvinsmarineret nakkesteg

Millionbøf med bagt kartoffelmos

Appelsinmarineret kalkunbryst

Indbagt svinemørbrad med fars og peberfrugt.

Barbecuemarineret Kyllingespyd.                                         

 

Dessert

Frugtsalat med råcreme

Is, pære og chokoladesauce

Frugttærte med cremefraiche

Triffli f.eks. sveske eller jordbær

Fromage f.eks. ananas eller citron

Ostelagkage

Forskellige ost med druer og kiks

Islagkage

Nøddekage med frugtsauce

Kvarkfromage på kagebund med frugtsauce

Chokolademousse

SØNDERUP LANDKØKKEN v/ Dorthe Nørhave Johansen • Gammelholmvej 4 • 9541 Suldrup
Tlf. 98 65 32 94 • www.sonderup-landkokken.dk