Studenter-/sommermenu 2018

Vælg 3 stegeretter samt 2 slags kartofler til 110 kr. pr cou.

Fyldte pandekage med skinke-/grønsagsfyld gratineret med ost

Grønsagstærter med skinke eller kylling

Ølmarineret svinekam

Baconsvøbt kalkunbryst med pikantost

Frikadeller

Oksetyndsteg medium stegt

BBQ marineret kyllingefilet

Skinke.

Kryddermarineret kyllingespyd

Græske frikadeller med fetaost og soltørret tomater

Chili con carne med bønner og oksekød, serveres med creme fraiche

 

Kartofler vælg 2 slags

Flødekartofler med peberfrugt

Flødekartofler med løg

Små ristet pestokartofler

Timian/hvidløgs kartofler med grillet peberfrugt

Kartoffelsalat eller karry kartoffelsalat

 

Til stege retterne serveres der

Tomatsalat med fetaost, oliven, løg i olie/eddike dressing.

Bulgur med soltørret tomat på spæd salatbund

Couscous med peberfrugt på spæd salatbund

Pastasalat med grønsager

Melon-jordbær salat med pinjekerne.

Blandet salat med 2 slags dressing.


Der kan tilkøbes forretter og dessert(se under vores buffet). Pris  
for forretter eller dessert 35 kr.( Kan kun købes ved bestilling af hovedretter) ellers ring og få en pris.