Julefrokost 2018 – Kolde anretninger

Hvid sild med karrysalat

Røget laks med æggestand og asparges

½ æg med rejesalat

Frikadelle med rødkål

Ris á la mande med kirsebærsovs                                    kr.   99,00 pr. couvert

 

 

Hvid sild med karrysalat

Fiskefilet med remoulade og citron

Steg med rødkål, svesker og appelsin

Leverpostej med bacon og champignon

Ris á la mande med kirsebærsovs                                    kr.   99,00 pr. couvert

Hvid sild med karrysalat

Sylte med rødbeder og sennep

Rullepølse med sky og løg

Leverpostej med bacon og champignon

Hamburgerryg med italiensk salat

Ris á la mande med kirsebærsovs                                    kr. 109,00 pr. couvert

 

 

Lakseroulade pyntet med rejer

Fiskefilet med remoulade og citron

Røget ørred med æggestand

Hønsesalat med karrydressing, pyntet med bacon

Andebryst med mandariner

2 slags ost med druer                                             kr. 129,00 pr. couvert

 

 

Brød og smør kan tilkøbes kr. 12,00 pr. couvert.

Kommer flot anrettet på fade.                                Ingen mindste antal.