Julefrokost 2018

Hvide sild med karrysalat
Røde sild med løg, kapers og karrysalat
Stegte sild med løg
Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron
Tartelet med høns i asparges (skal selv varme)
Andebryst med mandariner
Røget laks med æggestand
Dampet laks med rejer og æg
Hønsesalat med karry og bacon
Flæskesylte med sennep og rødbeder
Tun, makrel og mayonnaise
Varmrøget laks med peberrodscreme
Rødspættefilet med laksemousse
Rejesalat i vandbakkelse
Gravad laks med dilddressing

Hamburgerryg med grønlangkål, brunede kartofler, sennep og rødbeder
Frikadeller med stuvet hvidkål og kanelsukker
Kalkunbryst m/pikantost, svøbt i bacon og hertil salatmix
Kogt flæsk og pølse
Æbleflæsk med bacon, æbler og løg
Ribbensteg med rødkål
Svinekam med rødkål
Leverpostej med bacon og champignon
Stegt medister med rødkål
And med svesker og rødkål
Indbagt svinemørbrad med agurkesalat
Øl-marineret svinekam med salatmix
Oksetyndsteg med salatmix
Frikadeller med rødkål

Ris á la mande med kirsebærsauce
Valnøddetærte med fløde
Frugtsalat med råcreme
Ost med kiks og druer
Gammeldags æblekage
Jordbærtrifli
Lagkage med jordbær mousse
Lagkage med chokolade mousse

 

BRUNEDE KARTOFLER
For at få de bedste kartofler
kommer kartoflerne kogte,
sukker og smør leveres med.
Sukkeret brunes i gryde, smør tilsættes derefter kartoflerne.
Kartofler koges i lage i 10-15 min.

 

FRIT VALG

8 retter                       Kr. 159,00

5 retter                       Kr. 132,00

Brød og smør kr. 12,00

Mindre end 10 kuverter tillæg kr. 15,00 pr. kuvert