Julefrokost – Kolde anretninger

KOLDE ANRETNINGER:

Hvid sild med karrysalat
Røget laks med æggestand og asparges
½ æg med rejesalat
Frikadelle med rødkål
Ris á la mande med kirsebærsovs kr. 99,00 pr. couvert
Hvid sild med karrysalat
Fiskefilet med remoulade og citron
Steg med rødkål, svesker og appelsin
Leverpostej med bacon og champignon
Ris á la mande med kirsebærsovs kr. 99,00 pr. couvert
Hvid sild med karrysalat
Sylte med rødbeder og sennep
Rullepølse med sky og løg
Leverpostej med bacon og champignon
Hamburgerryg med italiensk salat
Ris á la mande med kirsebærsovs kr. 109,00 pr. couvert

Lakseroulade pyntet med rejer
Fiskefilet med remoulade og citron
Røget ørred med æggestand
Hønsesalat med karrydressing, pyntet med bacon
Andebryst med mandariner
2 slags ost med druer kr. 129,00 pr. couvert

Brød og smør kan tilkøbes kr. 12,00 pr. couvert.

Kommer flot anrettet på fade. Ingen mindste antal.

SE OGSÅ JULEFROKOST MENU MED VARME ANRETNINGER, KLIK HER