Februar

Maden kan afbestilles eller ekstra bestilles dagen før inden kl. 15.00.

Ønsker du ikke dagens menu, ring og vi laver noget andet til dig.

Hovedret 53.00 kr. Biret 13,00 kr.
Lille hovedret 47.00 kr.
Dato februar HOVED RET BIRET
1 Torsdag dampet rødspætte m/lys sovs pandekager
2 Fredag farsbrød med grønsager frugtsalat med creme
3 Lørdag kalvesteg med peberrodssovs svesketrifli
4 Søndag steg med rødkål appelsinfromage
5 Mandag frikadeller med grønsager jordbærgrød med mælk
6 Tirsdag kødboller i lys sovs øllebrød med fløde
7 Onsdag kylling bryst med grønsager pære med makronfløde
8 Torsdag sammenkogt af oksekød suppe med kød-/melboller
9 Fredag fiskefilet med persillesovs kage
10 Lørdag koteletter med grønsager ymerfromage
11 Søndag oksesteg med grønsager fastelavnsbolle
12 Mandag klar suppe med kød/melboller ribsgrød med mælk
13 Tirsdag millionbøf med kartofler ferskner med fløde
14 Onsdag frikadeller med stuvet hvidkål æbleskiver
15 Torsdag svinehjerter i flødesovs ostelagkage
16 Fredag karbonader med stuvet grønærter aspargessuppe m/kødboller
17 Lørdag steg med rødkål æblekage med fløde
18 Søndag bøf med løg budding med sovs
19 Mandag hønsefrikasse abrikosgrød med mælk
20 Tirsdag skinkeschnitzel med grønsager pandekager
21 Onsdag svinelever med bløde løg spejlæg (dessert)
22 Torsdag forloren hare med grønsager hyldebærsuppe m/æbler
23 Fredag guleærter med kogt medister frugtsalat med fløde
24 Lørdag hamburgerryg med grønsager fløderand med sovs
25 Søndag oksesteg med grønsager citronfromage
26 Mandag dampet rødspætte m/lys sovs rabarbergrød med mælk
27 Tirsdag sammenkogt af svinekød karrysuppe med fyld
28 Onsdag frikadeller med grønsager æbleskiver