Nytårsmenu

Forret
Varmrøget laks, rødspættefilet med spinatmousse og hellefisk m/grønsagsæggestand dertil urtedressing og flutes.
Flot pyntet på tallerken med rejer, flodkrebs og grønne asparges.

Eller

Kyllingespyd, kalkunrulle med flødeost og parmaskinke og flutes.
Flot pyntet på tallerken med grønsagsgratin og grøn asparges.

Hovedret
Kalvefilet med små krydderkartofler og rødvinssovs. Dertil tomatsalat m/fetaost og oliven, marineret coleslaw og couscous salat.

Dessert
Desserttallerken med frisk frugt, fromage, kage, chokolade samt andet sødt.
Dertil serveres frugtpuré.

PRIS
3 retter kr. 198,-
2 retter kr. 178,-
Kontant afregning ved afhentning af maden senest kl. 17.30

STEG SELV
Menu kan afhentes, hvor kød og kartofler er gjort klar til tilberedning, vejledning medfølger.
Alt andet er tilberedt/anrettet.

PRIS
3 retter kr. 175,-
2 retter kr. 155,-

Kontant afregning ved afhentning af maden senest kl. 14.00
Vi kommer gratis og henter retur onsdag/torsdag eller efter aftale.