Madservice/Pensionistmad

Madservice/Pensionistmad

Varme retter leveret direkte på spisebordet.
Sønderup Landkøkken leverer hjemmelavede varme retter klar til at blive serveret. Alt bliver lavet fra bunden med årstidens friske råvarer og masser af kærlighed. Vi kalder det MADSERVICE og PENSIONISTMAD og vi glæder os til at levere og servere gode måltider til dig, dit familiemedlem eller til de borgere, du leverer ydelser til.

Vi vikarierer gerne for jeres køkkenpersonale
Sønderup Landkøkken leverer dagligt varm mad til offentlige institutioner 365 dage om året til alle vores kunder – både private borgere og offentlige og private institutioner; bl.a. Behandlingscenter Tjele samt en række plejehjem. Vi er godkendt til pensionistmad i Rebild, Aalborg og Mariager Kommuner. Husk vores service er perfekt, hvis I skulle blive ramt af sygdom blandt jeres køkkenpersonale.

Mad skal smage godt – og der skal være nok
Mad skal være en nydelse, og vi glæder os alle hver dag til at få noget godt at spise. Et måltid skal se godt ud, og det skal dufte og smage godt. Derfor skal alt være lavet helt fra bunden af friske råvarer, menukortet skal være afvekslende, gerne med klassiske og kendte retter – og så skal der være nok på tallerkenen, så selv en sulten mand kan blive mæt.

Praktisk og nem levering og servering
Sønderup Landkøkken leverer maden i varmebestandig emballage, og det er nemt og hurtigt at anrette det enten på eget service eller nyde det direkte fra den praktiske tallerken, der også gør det nemt at gemme maden til senere og evt. opvarme i mikroovn.

 

Menukort med masser af muligheder
Vi laver menukort hver måned, som det er muligt at følge med i. På den måde kan man vælge til og fra, hvis der skulle være en ret, man ikke synes om. Det er selvfølgelig også muligt at bestille specialkost hvis man har fødevareallergi eller der er andre medicinske hensyn at tage. Husk det er altid muligt at kontakte os og bede om andet i stedet for.

De store dage skal fejres med lidt ekstra godt
Får du gæster – eller er du selv gæst – til højtider, fødselsdage og andre lejligheder, leverer vi selvfølgelig også ekstra menuer. Det er nemt og hurtigt at ændre bestillingen – bare ring til os dagen før senest kl. 10 på 9865 3294.

Vi glæder os til at servere de næste måltider for dig og dine. Kontakt os på 9865 3294 og hør mere.

Du finder månedens menu via. menupunktet under "Ydelser".

Venlig hilsen Dorthe & Gert Nørhave Johansen

pension1       pension2

Comments are closed.