Madservice/Pensionistmad

Madservice/Pensionistmad

Varme retter leveret direkte på spisebordet.
Sønderup Landkøkken leverer hjemmelavede varme retter klar til at blive serveret til middag. Alt bliver lavet fra bunden med årstidens friske råvarer og masser af kærlighed. Vi kalder det MADSERVICE og PENSIONISTMAD, og vi glæder os til at levere og servere gode måltider til dig, dit familiemedlem eller dine gæster. Maden leveres af faste chauffører og du kan altid kende os på de røde biler.

Vi vikarierer gerne for jeres køkkenpersonale
Sønderup Landkøkken leverer dagligt varm mad til offentlige institutioner 365 dage om året til alle vores kunder – både private borgere og offentlige og private institutioner; bl.a. Behandlingscenter Tjele samt en række plejehjem. Vi er godkendt til pensionistmad iAalborg, Rebild, Vesthimmerland,  Jammerbugt, Brønderslev, Mariagerfjord, skive, Silkeborg og Viborg - Både som visiteret og privat

. Husk vores service er perfekt, hvis I skulle blive ramt af sygdom blandt jeres køkkenpersonale.

Mad skal smage godt – og der skal være nok
Mad skal være en nydelse, og vi glæder os alle hver dag til at få noget godt at spise. Et måltid skal se godt ud, og det skal dufte og smage godt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Hos Sønderup Landkøkken sætter vi en stor ære i, at tilberede alle måltider af de bedste råvarer og helt fra bunden. Vi har flere portionsstørrelser at vælge imellem, og du behøver ikke selv købe survarer som agurkesalat, rødbeder og asier. Ønsker du at få dette til dine måltider, så giv blot chaufføren besked, så har vi det med til dig næste dag.

Praktisk og nem levering og servering
Sønderup Landkøkken leverer maden i varmebestandig emballage, og det er nemt og hurtigt at anrette det enten på eget service eller nyde det direkte fra den praktiske tallerken, der også gør det nemt at gemme maden til senere og evt. opvarme i mikroovn.

Menukort med masser af muligheder
Vi laver ny madplan hver måned, og her er der to hovedretter, du frit kan vælge imellem hver dag. Du har altid mulighed for, sammen med din hovedret, at tilkøbe dagens velsmagende dessert eller håndmadder til aftensmad. Har du særlige behov omkring dine måltider, så er du naturligvis velkommen til at ringe til os, og sammen finder vi en god løsning for dig. Vi hjælper dig gerne med f.eks. at skære din mad ud, hvis du har behov for det. Det er selvfølgelig også muligt at bestille specialkost f.eks. dysfagi, energitæt, blødkost med mos, diabetis, hvis man har fødevareallergi, eller der er medicinske hensyn at tage. Husk det er altid muligt at kontakte os på tlf. 98 65 32 94.

De store dage skal fejres med lidt ekstra godt
Får du gæster, til højtider, fødselsdage og andre lejligheder, leverer vi selvfølgelig gerne ekstra portioner. Det er nemt og hurtigt at ændre bestillingen – bare ring til os dagen før senest kl. 14.00. Vi vil gøre vort yderst for, at du føler dig godt tilpas og nyder dine måltider. Hos Sønderup Landkøkken er DU i centrum, og vi vil rigtigt gerne høre fra dig, hvis der er noget, du ikke er tilfreds med, eller ønsker ændret. Vi glæder os til at servere de næste måltider for dig og dine gæster. Kontakt os på tlf. 98 65 32 94 og hør mere.

Du finder månedens menu via. menupunktet under "Ydelser" eller på forsiden.

Venlig hilsen Dorthe & Gert Nørhave Johansen

Priser for private kunder.

1 alm. portion frisklavet mad 65 kr.

1 lille portion frisklavet mad 59 kr.

1 stor portion frisklavet mad 67 kr.

Dessert/biret. 15 kr.

Frisk smurte Håndmadder 1 styk    12 kr.

                                                  2 styk.  22 kr.

                                                   3 styk.  27 kr.

                                                   4 styk   36 kr.

Øllebrød 15 kr.

Øllebrød med mælk eller fløde. 20 kr.

Håndmadder, biret/dessert samt øllebrød leveres kun sammen med hovedret.                     

Alle priser en incl moms og levering.

Maden leveres frisk lavet, varm og klar til af spise til middag. Det er frit hvor mange gange om ugen der ønskes frisklavet varm mad. Maden kan også leveres kold, og varmes i ovn ved 100 g. eller i mikroovn. Maden er stadig frisklavet om formiddagen blot nedkølet fra Landkøkkenet.

Den frisklavede kolde mad leveres til middag de dage der ønskes mad. Det er frit hvor mange gange om ugen, der ønskes frisklavet kold mad.

Er du viseret borger igennem kommunerne? -Ring og få oplyst priserne, da de er forskellige i hver kommunerne.

Skærmbillede 2024-01-21 114833