Buffet til 196,- pr. couvert (min. 15 couv.)

Forret

  • Tunlagkage pyntet med rejer og æg
  • Wraps med røget laks pyntet med rejer
  • Hønsesalat med karrydressing pyntet med bacon
  • Fiskelagkage med dressing
  • Røget laks med røræg
  • Fiskefad – kogt torsk pyntet med rejer og asparges
  • Tunmusse med krydderurtedressing
  • Hønsesalat med ananasring
  • Parmaskinke med asparges
  • Dampet kyllingebryst med karrydressing
  • Gravet laks med dilddressing
  • Tarteletter med høns i asparges (skal selv varme)
  • Krabbe salat i vandbakkelse
  • Lakseroulade med urtedressing
  • Røget ørred med æggestand
  • Dampet laks med citrondressing
  • Råmarineret oksekød med soltørret tomat, oliven, ost
  • Pestobagt hvid fisk med pestodressing
  • Kalkunruller med flødeost og peberfrugt.

 

Alle forretter serveres med
brød og smør.
Forretterne er flot anrettet på fade, klar til og sætte på ta' selv bordet.

Hovedret

  • Oksetyndsteg – medium eller gennemstegt
  • Farseret kalkunbryst med spinat
  • Krydderkam (svinekam) med mildt krydderi
  • Kyllingelår eller –bryst
  • Lammekølle med persille og hvidløg
  • Græsk farsbrød med fetaost, soltørrede tomater og oliven (oksefars)
  • Mørbradbøf med champignonsauce (skal selv varme)
  • Kalkungryde med bacon og peberfrugt i tomatsauce (skal selv varme)
  • Glaseret hamburgerryg
  • Pandekager med oksekøds fyld
  • Taco-skaller med krydret oksefyld
  • Kyllinge hotwings
  • Rødvinsmarineret nakkesteg
  • Millionbøf med bagt kartoffelmos
  • Appelsinmarineret kalkunbryst
  • Indbagt svinemørbrad med fars og peberfrugt.
  • Barbecuemarineret Kyllingespyd.

 

Alle hovedretter serveres med ca. 25 skåle med forskellige salater, f.eks. rissalat, pastasalat, oliven, fetaost, brødcoutoner, broccolisalat, reven gulerod og meget meget mere. Dertil 2 slags dressinger.

Samt 2 slags valgfrie kartofler, f.eks. fløde, små-stegte, bage, kartoffelsalat, marineret eller små kartofler med skræl.

Alle stegeretter er varme i termokasser, klar til at skære ud. Salatbordet er i glasskåle, klar til at server.

Vælg 4 forretter, 3 hovedretter og 1 dessert

196 kr. pr. couvert.

Hovedret: 150 kr..

Med forret eller dessert: 175kr.

Levering fra 175,00 kr.

Hente retur fra 100,00 kr. ellers skal det leveres tilbage inden 3 dage fra levering.

Betaling kontant ved levering, hvis ikke andet er aftalt. Ring/mail hvis du er i tvivl.

Dessert

  • Islagkager fra Vebbestrup
  • Frugtsalat med fløde
  • Is, pære og chokoladesauce
  • Citronfromage pyntet med flødeskum
  • Appelsin fromage pyntet med flødeskum
  • Karmel fromage pyntet med flødeskum
  • Fløderand med frugt
  • Fløderand med jordbær sovs
  • Trifli f.eks. sveske eller jordbær
  • Kvarkfromage på kagebund med frugtsauce
  • Chokoladeskål fyldt med mandarin fromage. Dertil en hjemmelavet frugtsovs
  • Hjemmelavet is. Fløde og bær kommer med til pynt
  • Hjemmelavet roulade med flødeskum pyntet med bær
  • Pandekage med vanilje is og jordbær syltetøj
  • Dessertbord med 15 forskellige desserter. + 40 kr pr cou. Min 20 personer
  • Forskellige oste med druer og kiks
  • Frugttærter med creme fraiche.
  • Nøddetærte med frugt sovs.
  • Frugt salat med råcreme.
  • Ostelagkage med kirsebær eller mandariner gele top.

Udskriv siden