December

Maden kan afbestilles eller ekstra bestilles dagen før inden kl. 14.00.

Hovedret 53.00 kr. Biret 13,00 kr.
Lille hovedret 47.00 kr.

Afbestillinger eller ekstrabestillinger dagen før inden kl. 14.

DATO MENU 1 X MENU 2 X Biret X
lør 1 benløsefugle svinekam med rødkål abrikoskage med fløde
søn 2 hamburgerryg med grønlangkål mørbradbøf med grønsager appelsin fromage
man 3 sammenkogt af svinekød forårsruller m/ris og karrysovs blommegrød med mælk
tir 4 brændende kærlighed med mos svenskpølseret øllebrød med fløde
ons 5 forloren and med grønsager grønkåls suppe m/kogt medister pandekager m/syltetøj
tor 6 kylling med grønsager 3 tarteletter med høns i asparges ferskner med fløde
fre 7 fiskefilet med persillesovs paneret flæsk med sovs aspargessuppe m/kødboller
lør 8 skinke med aspargessovs dampet laks med lys sovs fløderand med sovs
søn 9 steg med rødkål farsbrød med grønsager frugtsalat m/råcreme
man 10 paprikagryde med kalkun risengrød med kanel og smør sveskegrød med mælk
tir 11 gl. dags kogt kylling med grønsager lasagne med salat risengrød med kanel
ons 12 frikadeller med stuvet hvidkål guleærter med kogt flæsk pære med makronfløde
tor 13 kødboller i sur/sød sovs lever stroganoff suppe med kød/melboller
fre 14 fiskefrikadeller med persillesovs farseret porre med grønsager spejlæg ( dessert )
lør 15 bøf med løg æggekage med bacon budding med sovs
søn 16 oksesteg med grønsager rullesteg med svesker kirsebærfromage
man 17 hønsefrikasse med ærter pasta med kødsovs jordbær/rabarbergrød
tir 18 fiskefilet med persillesovs stegt flæsk med sovs ferskner med fløde
ons 19 frikadeller med grønsager brunkål med medister æbletærte m/cremefraiche
tor 20 forloren hare med grønsager fyldte pandekager med salat hyldebærsuppe m/tvebakker
fre 21 svinehjerter i flødesovs klarsuppe m/kød-melboller æbleskiver
lør 22 paneret koteletter med grønsager lam med flødekartofler risengrød med kanel
søn 23 skinke med grønlangkål mørbradgryde med mos jordbærtrifli
man 24 ande steg m/ brunede kartofler flæskesteg med rødkål ris a la mande m/ kirsebær
tir 25 steg med rødkål karbonader med grønsager citronfromage
ons 26 kalvesteg med grønsager kalkunbryst med grønsager fløderand med sovs
tor 27 sammenkogt af oksekød fiskefilet m/gulerodssalat æbleskiver m/syltetøj
fre 28 snitzler med grønsager millionbøf med kartofler frugtsalat med fløde
lør 29 bøf med løg boller i carry med ris pandekager m/syltetøj
søn 30 steg med rødkål grønlangkål med kogt flæsk æblekage med fløde
man 31 Kogt torsk med sennepsovs oksesteg med grønsager citronfromage
Såfremt menuplan ikke returneres senest tirsdag d. 20/11 – leveres menu 1