Februar

Maden kan afbestilles eller ekstra bestilles dagen før inden kl. 14.00.

Hovedret 54.00 kr. Biret 13,00 kr.
Lille hovedret 48.00 kr.

Afbestillinger eller ekstrabestillinger dagen før inden kl. 14.

DATO MENU 1 X MENU 2 X Biret X
fre 1 stegt medister med rødkål æggekage med bacon ferskner med fløde
lør 2 skinke med grønsager røget ørred med rejer og brød jordbærtrifli
søn 3 steg med rødkål bøf med bearnaisesovs citronfromage
man 4 fiskefilet med persillesovs stegt flæsk med persillesovs rabarbergrød med mælk
tirs 5 karbonader med stuvet grønærter aspargessuppe med kødboller æbleskiver med syltetøj
ons 6 kalkunschnitzel med grønsager risengrød med smør og kanel pære med makronfløde
tors 7 kødboller i sur/sød sovs farseret porre med grønsager kærnemælkshorn
fre 8 kylling med grønsager kødsovs med pasta hønsesalat på ananasring
lør 9 paneret kotelet med grønsager lakseroulade med brød frugtsalat med fløde
søn 10 oksesteg med grønsager mørbradbøf med grønsager fløderand m/sovs
man 11 fiskefrikadeller med remouladesovs farsbrød med grønsager ribsgrød med mælk
tirs 12 millionbøf hvidkålssuppe m/kogt flæsk pandekager m/syltetøj
ons 13 frikadeller med grønsager forårsruller med ris/karrysovs ferskner med fløde
tors 14 hvidkålsrouletter med grønsager rødbedebøf med salat suppe med kød/melboller
fre 15 paneret flæsk med persillesovs fiskefilet med gulerodssalat øllebrød med fløde
lør 16 bøf med bløde løg skinke med flødekartofler muldvarpeskud
søn 17 skinkeschnitzel med grønsager stjerneskud med 2 fiskefilet appelsinfromage
man 18 hønsefrikasse med ærter svensk pølseret blommegrød med mælk
tirs 19 sammenkogt af svinekød grønkålssuppe med kogt flæsk æbleskiver med syltetøj
ons 20 forloren hare med grønsager tunmousse med rejer og brød aspargessuppe
tors 21 boller i karry med kartofler og ris biksemad med bearnaisesovs nøddetærte med fløde
fre 22 fiskefilet med persillesovs brændende kærlighed med mos karrysuppe m/ris, kylling
lør 23 kalkunbryst med grønsager ribbensteg med rødkål nougat fløderand m/ sovs
søn 24 hamburgerryg med grønsager 3 tarteletter med høns svensketrifli
man 25 svinehjerter i flødesovs bøf med løg abrikosgrød med mælk
tirs 26 karbonader med stuvet grønærter sammenkogt af oksekød m/mos pandekager med syltetøj
ons 27 kylling med grønsager lasagne med salat hyldebærsuppe m/æbler
tors 28 guleærter med kogt medister omelet med skinke og grønsager jordbærkage med fløde
Såfremt menuplan ikke returneres senest tirsdag d. 23/1 – leveres menu 1