Buffet til 196,- pr. couvert (min. 15 couv.)

Forret

  • Tunlagkage pyntet med rejer og æg
  • Wraps med røget laks pyntet med rejer
  • Hønsesalat med karrydressing pyntet med bacon
  • Fiskelagkage med dressing
  • Røget laks med røræg
  • Fiskefad – kogt torsk pyntet med rejer og asparges
  • Tunmusse med krydderurtedressing
  • Hønsesalat med ananasring
  • Parmaskinke med asparges
  • Dampet kyllingebryst med karrydressing
  • Gravet laks med dilddressing
  • Tarteletter med høns i asparges (skal selv varme)
  • Krabbe salat i vandbakkelse
  • Lakseroulade med urtedressing
  • Røget ørred med æggestand
  • Dampet laks med citrondressing
  • Råmarineret oksekød med soltørret tomat, oliven, ost
  • Pestobagt hvid fisk med pestodressing
  • Kalkunruller med flødeost og peberfrugt.

 

Alle forretter serveres med
brød og smør.
Forretterne er flot anrettet på fade, klar til og sætte på ta' selv bordet.

Hovedret

  • Oksetyndsteg – medium eller gennemstegt
  • Farseret kalkunbryst med spinat
  • Krydderkam (svinekam) med mildt krydderi
  • Kyllingelår eller –bryst
  • Lammekølle med persille og hvidløg
  • Græsk farsbrød med fetaost, soltørrede tomater og oliven (oksefars)
  • Mørbradbøf med champignonsauce (skal selv varme)
  • Kalkungryde med bacon og peberfrugt i tomatsauce (skal selv varme)
  • Glaseret hamburgerryg
  • Pandekager med oksekøds fyld
  • Taco-skaller med krydret oksefyld
  • Kyllinge hotwings
  • Rødvinsmarineret nakkesteg
  • Millionbøf med bagt kartoffelmos
  • Appelsinmarineret kalkunbryst
  • Indbagt svinemørbrad med fars og peberfrugt.
  • Barbecuemarineret Kyllingespyd.

 

Alle hovedretter serveres med ca. 25 skåle med forskellige salater, f.eks. rissalat, pastasalat, oliven, fetaost, brødcoutoner, broccolisalat, reven gulerod og meget meget mere. Dertil 2 slags dressinger.

Samt 2 slags valgfrie kartofler, f.eks. fløde, små-stegte, bage, kartoffelsalat, marineret eller små kartofler med skræl.

Alle stegeretter er varme i termokasser, klar til at skære ud. Salatbordet er i glasskåle, klar til at server.

Vælg 4 forretter, 3 hovedretter og 1 dessert

196 kr. pr. couvert.

Hovedret: 150 kr..

Med forret eller dessert: 175kr.

Levering fra 175,00 kr.

Hente retur fra 100,00 kr. ellers skal det leveres tilbage inden 3 dage fra levering.

Betaling kontant ved levering, hvis ikke andet er aftalt. Ring/mail hvis du er i tvivl.

Dessert

  • Islagkager fra Vebbestrup
  • Frugtsalat med fløde
  • Is, pære og chokoladesauce
  • Citronfromage pyntet med flødeskum
  • Appelsin fromage pyntet med flødeskum
  • Karmel fromage pyntet med flødeskum
  • Fløderand med frugt
  • Fløderand med jordbær sovs
  • Trifli f.eks. sveske eller jordbær
  • Kvarkfromage på kagebund med frugtsauce
  • Chokoladeskål fyldt med mandarin fromage. Dertil en hjemmelavet frugtsovs
  • Hjemmelavet is. Fløde og bær kommer med til pynt
  • Hjemmelavet roulade med flødeskum pyntet med bær
  • Pandekage med vanilje is og jordbær syltetøj
  • Dessertbord med 15 forskellige desserter. + 40 kr pr cou. Min 20 personer
  • Forskellige oste med druer og kiks
  • Frugttærter med creme fraiche.
  • Nøddetærte med frugt sovs.
  • Frugt salat med råcreme.
  • Ostelagkage med kirsebær eller mandariner gele top.

Udskriv siden

Natmad

Æggekage med bacon, rugbrød, rødbeder, ketchup, kartofler, tomat og agurk
10 forskellige salgs pålæg med franskbrød rugbrød og div. Pålægs salater
Asparges suppe med kødboller og flutes
Karry suppe med ris, peber og hønsekød
Klar suppe med kødboller, melboller og flutes
Saml selv hotdog. røde pølser og brød samt div tilbehør
Sandwich med forskellige slags fyld
Croissant med hønsesalat og tunsalat
Tarteletter med høns i asparges eller grønærter med skinke
Frikadeller med kartoffelsalat
Biksemad med bearnaise sovs, æg, rugbrød, rødbeder, ketchup. Hp sovs.

Frit valg............................................................. 48 kr. pr. cou.