Januar

Maden kan afbestilles eller ekstra bestilles dagen før inden kl. 15.00.

Ønsker du ikke dagens menu, ring og vi laver noget andet til dig.

Hovedret 53.00 kr. Biret 13,00 kr.
Lille hovedret 47.00 kr.
Dato januar HOVED RET BIRET
1 Mandag kalkungryde i paprikasovs pandekager med syltetøj
2 Tirsdag kylling med grønsager abrikosgrød med mælk
3 Onsdag fiskefilet med persillesovs risengrød med kanel
4 Torsdag forloren hare med grønsager frugtsalat med fløde
5 Fredag frikadeller med grønsager hyldebærsuppe m/æbler
6 Lørdag steg med rødkål ostelagkage
7 Søndag kalvesteg med grønsager appelsinfromage
8 Mandag fiskefrikadeller med persillesovs solbærgrød med mælk
9 Tirsdag svensk pølseret øllebrød med fløde
10 Onsdag kalkun gordon bleu med grønsager ferskner med creme
11 Torsdag hvidkålsroulette æbleskiver
12 Fredag guleærter med kogt flæsk pære med makronfløde
13 Lørdag bøf med løg chokoladebudding
14 Søndag hamburgerryg m/grønsager fløderand m/sovs
15 Mandag millionbøf blommegrød med mælk
16 Tirsdag stegt medister med rødkål kage med rabarber
17 Onsdag svinehjerter i flødesovs risengrød med kanel
18 Torsdag forloren and med grønsager frugtsalat med fløde
19 Fredag kalvefrikassé suppe med kød-/melboller
20 Lørdag karbonader med grønsager citronfromage
21 Søndag koteletter med grønsager jordbærtrifli
22 Mandag sammenkogt af svinekød skovbærgrød med mælk
23 Tirsdag ribbensteg med rødkål pandekager med syltetøj
24 Onsdag hvidkålssuppe m/kogt medister spejlæg (dessert)
25 Torsdag kalkunschnitzel med grønsager æbleskiver
26 Fredag frikadeller med grønsager muldvarpeskud
27 Lørdag skinke med grønsager romfromage
28 Søndag oksesteg med grønsager æblekage med fløde
29 Mandag fiskefilet med persillesovs stikkelsbærgrød med mælk
30 Tirsdag boller i karry med ris og kartofler pæretærte med fløde
31 Onsdag paneret flæsk med persillesovs risengrød med kanel