Marts

Maden kan afbestilles eller ekstra bestilles dagen før inden kl. 14.00.

Afbestillinger eller ekstrabestillinger dagen før inden kl. 14.

Hovedret 54.00 kr. Biret 13,00 kr.
Lille hovedret 48.00 kr.
DATO MENU 1 X MENU 2 X Biret X
fre 1 frikadeller med stuvet hvidkål suppe med kød/mel boller æbleskiver m/syltetøj
lør 2 benløsefugle Tunmusse med rejer og brød appelsin fromage
søn 3 oksesteg med grønsager 3 tarteletter med høns i asparges fastelavns boller
man 4 sammenkogt af svinekød svenskpølseret jordbær grød med mælk
tir 5 stegt flæsk med persille sovs æggekage med bacon pandekager m/syltetøj
ons 6 forloren hare med grønsager fyldte pandekager med salat ferskner med fløde
tor 7 kalkun schnitzel med grønsager farseret porre med grønsager aspargessuppe m/kødboller
fre 8 kødboller i lys sovs Dampet laks med citron sovs rabarberkage
lør 9 steg med rødkål farsbrød med grønsager muldvarpe skud
søn 10 skinke med grønsager lammekølle med fløde kartofler citronfromage
man 11 fiskefrikadeller med persillesovs millionbøf sveskegrød med mælk
tir 12 kylling med grønsager hvidkåls suppe med kogt medister pære med makronfløde
ons 13 stegt medister med rødkål lever stroganoff suppe med kød/melboller
tor 14 guleærter med kogt flæsk brændende kærlighed med mos spejlæg ( dessert )
fre 15 kylling frikadeller med grønsager lasagne med salat pandekager m/syltetøj
lør 16 bøf med løg rullesteg med svesker fløderand med sovs
søn 17 koteletter med grønsager stjerneskud med 2 stegte fisk kirsebær fromage
man 18 sammenkogt af kalkunbryst kødsovs med pasta rabarbergrød med mælk
tir 19 frikadeller med grønsager brunkål med medister kringle med remonce
ons 20 forloren hare med grønsager fiskefilet m/gulerodssalat ferskner med råcreme
tor 21 svinehjerter i flødesovs frikadeller med grønsager hønse salat m/ ananansring
fre 22 schnitzel med grønsager rødbedebøf med salat hyldebærsuppe m/tvebakker
lør 23 kalvesteg med grønsager lakseroulade med rejer og brød budding med saft sovs
søn 24 steg med rødkål mørbradgryde sherry fromage
man 25 millionbøf med kartofler aspargessuppe med kødboller solbær grød med mælk
tir 26 fiskefilet med persillesovs biksemad med sovs frugtsalat med fløde
ons 27 hvidkåls rouletter med grønsager boller i carry med ris kærnemælk horn
tor 28 karbonader med stuvet grønærter grønsags tærter med salat suppe med kød/melboller
fre 29 forlorren and med grønsager stegt svinelever med bløde løg abrikos kage med fløde
lør 30 hamburgerryg med grønsager hønsefrikasse nougat fløderand med sovs
søn 31 bøf med løg frikadeller, kold kartofel salat jordbær trifli
Såfremt menuplan ikke returneres senest tirsdag d. 21/2 – leveres menu 1