Månedens menu

AUGUST
Dato:
Ugedag:
Hovedret: Biret:
01
Lørdag
Karbonader med grønsager Sveske trifli
02
Søndag
Oksesteg med grønsager Fromage
03
Mandag
Farsbrød med grønsager Frugtgrød m/mælk
04
Tirsdag
Fiskefilet med persillesovs Hyllebær suppe
05
Onsdag
Stegt medister med rødkål Pandekager
06
Torsdag
Millionbøf Frugtsalat m/fløde
07
Fredag
Hjerter i flødesovs Koldskål
08
Lørdag
Indbagt mørbrad Æblekage
09
Søndag
Steg med rødkål Fløderand med sovs
10
Mandag
Kalkun gordon bleu m/grønsager Frugtgrød m/mælk
11
Tirsdag
Svensk pølseret Pære med makronfløde
12
Onsdag
Frikadeller med grønsager Æbletærte
13
Torsdag
Sammenkogt m/svinekød Øllebrød med fløde
14
Fredag
Kogt kylling med peberrodssovs Budding med sovs
15
Lørdag
Koteletter med grønsager Spejlæg (dessert)
16
Søndag
Kalvesteg med grønsager Chokolademusse
17
Mandag
Paprikagryde med kalkunkød Frugtgrød m/mælk
18
Tirsdag
Fiske filet med persillesovs Carrysuppe
19
Onsdag
Kalvelever med løg Koldskål
20
Torsdag
Kylling frikadeller med grønsager Aspargessuppe
21
Fredag
Varm kartoffelsalat med frikadeller Pandekager
22
Lørdag
Benløse fugle Frugtsalat m/fløde
23
Søndag
Bøf med løg Ymerfromage
24
Mandag
Hønse frikasse Suppe m/kød-melboller
25
Tirsdag
Forlorren and med grønsager Frugtgrød m/mælk
26
Onsdag
Æggekage med pølsestykker Ferskner m/fløde
27
Torsdag
Kogt torsk med sennepssovs Muldvarpskud
28
Fredag
Kødboller i lys sovs Koldskål
29
Lørdag
Hamburgerryg med grønsager Fromage
30
Søndag
Kalvesteg med grønsager Budding med sovs
31
Mandag Kylling med grønsager Frugtgrød m/mælk

Udskriv siden